пʼятниця, 25 грудня 2020 р.

Брейн-ринг "Знавці природи"

    «Школа – це тонкий і чутливий музичний інструмент, який творить мелодію людської гармонії, що впливає на думку кожного вихованця, але творить лише тоді, коли цей інструмент настроєний»

В. Сухомлинський
      У філії «Підлісецький ЗЗСО І-ІІст.-ЗДО»(керівник Пемпусь І.В.)було проведено географічний брейн-ринг «Знавці природи», який організувала вчитель географії Пемпусь М.І.
Метою заходу було:систематизувати, закріпити та узагальнити знання, що були отримані під час вивчення географії , формувати пізнавальний інтерес, творчу активність учнів у позакласні роботі з географії та сприяти розвитку кмітливості,ерудиції і логіки у школярів.
      У брейн –рингу змагалися учнів 7-8 класів , які представляли команди під назвою «Компас» та «Якір». Журі у складі вчителів(ПемпусьД.В.,Світа Г.І.,Голуко Е.Г.) оцінювали готовність команд: обраний девіз, емблеми, назву, вміння працювати в команді та ерудицію. Гра тривала шість раундів , проходила жваво та цікаво. Було приємно дивитися на те, як школярі активно обговорювали запитання в команді, застосовували свої знання й озвучували правильні відповіді. Після закінчення гри ,усі привітали команду «Компас», з перемогою. Учасники гри , активні вболівальники, отримали солодкі подарунки.
    Хочеться, щоб діти усвідомили, що знання –це великий скарб, маючи який, людина завжди здобуватиме перемогу.







Немає коментарів:

Дописати коментар