вівторок, 23 листопада 2021 р.

День Гідності і Свободи

 Патріотизм - це сплав почуття й думки, осягнення святині Батьківщини - не тільки розумом , а й передусім серцем ( В.Сухомлинський)

21листопада Україна відзначає День Гідності і Свободи.Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.
Тому напередодні свята у філії "Підлісецького ЗЗСО І -ІІ ступенів (завідувач Пемпусь І.В.) з учнями 5 - 6 класів проведено урок пам'ятка "Наш дух не зламати,свободу не вбити" ( вчитель Щеп'як О.А.).
Мета:вшанувати патріотизм і мужність громадян,які боролися за захист демократичних цінностей,прав і свобод людини і громадянина,національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплювати любов до Батьківщини, розвивати бажання стати гідними громадянинами України; виховувати патріотичну свідомість.
Вчителька наголосила ,що лише повага до себе може стати рушійною силою великих змін та посягання на гідність є неприпустимою.
І нехай здійсниться мрія поета В. Зоріка: "Лине спів над рідним краєм гомінкого солов'я,пишним квітом розквітає Українонька моя! ".








Немає коментарів:

Дописати коментар