субота, 27 лютого 2021 р.

День Героїв Небесної Сотні

  День Героїв Небесної Сотні-пам'ятний день,що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увінчання пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Ця подія сколихнула весь світ,не залишила байдужою жодної душі.Гинули за честь,за волю,за право бути народом,за країну,в якій не страшно жити і народжувати дітей.
Так,у філії "Підлісецький ЗЗСО І-ІІ ступенів - ЗДО"(керівник І.В.Пемпусь) учні 4 класу з класним керівником Тур Л.Г. підготували тематичну виховну годину під назвою "А Сотню вже зустріли небеса",присвячена пам'яті подіям на Майдані та Героям Небесної Сотні.
Читаючи сумні рядки поезій про події,які відбувалися на Майдані,діти віддавали шану тим,хто проявив мужність,сміливість та силу духу,схиляючи голови перед солдатами,волонтерами,медиками і їхніми родинами,які виборювали наше право бути незалежними.
На тематичній виховній годині прозвучали гімн України та гімн Небесної Сотні,учні переглянули відеоролик "98 днів Революції Гідності",у якому було представлено події тих жахливих днів.
На завершення виховної години, діти вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання і запалили вогники свічок,в скорботі низько схилили голови перед пам'ятю людей,яких було вбито у мирний час ХХІ століття.
Вічна пам'ять Героям!Герої не вмирають!









Немає коментарів:

Дописати коментар